Σαρδέλα
2013-08-11 14:25
Απλό και αποτελεσματικό δόλωμα, δολώνεται φρέσκια η κατεψυγμένη , την χρησιμοποιούμε κυρίως στο πολυάγκιστρο αλλά και σε όλους τους τρόπους ψαρέματος , εάν είναι μεγάλη σε μέγεθος μπορούμε να την κόψουμε στα δύο και με την βοήθεια ενος μαχαιριου να της κανουμε μια μικρή τομή κα να περάσουμε το αγκίστρι μας εξέχοντας μονο η άκρη και έπειτα την δένουμε με ειδικό νήμα. Με την σαρδέλα ψαρεύουμε κυρίως τσιπούρες , λαβράκια αλλά και όλα σχεδόν τα ψάρια.